Takim me Prof. Dr. Paskal MILO

Details

Në kuadër të “Muajit të Europës”, i ftuar në  mjediset e Kolegjit Universitar të Biznesit ishte Ish-Ministër i Punëve të Jashtme, Prof.Dr. Paskal Milo.

Në fjalën e tij Prof. Milo u ndal në historinë e krijimit të Europës, perspektivën e Shqipërisë në BE, rolin e Komisionit dhe Këshillit të Europës si dhe me rrugën e procesit të hapjes së negociatave me Bashkimin Europian.

Gjithashtu, Prof. Milo nënvizoi dhe punën e realizuar nga ana jonë si dhe pengesat që e ngadalësojnë procesin e pranimit final të Shqipërisë në familjen e madhe europiane.

 

Kolegji Universitar i Biznesit dëshiron të falënderoj dhe t’i shpreh mirënjohjen Prof. Milos për kohën dhe leksionin që na kushtoj ditën e sotme.

 

60344645_2396939300550524_1183532509619552256_n60381817_2396939677217153_3106132262706479104_n60390885_2396939860550468_2727916652346736640_nk60619220_2396939617217159_3958980602958446592_nolegji universitar i biznesit

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

© University College of Business

Crafted By   Suli SH P K

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.