Takim virtual informues, ERASMUS +

Details

Ditën e hënë, në datë 19 Prill, Ora 13.00,

Në KUB zhvillohet takim virtual informues për studentët, në kuadër të thirrjes së programeve të ERASMUS +

Flasim për bursat e studimit të programit ERASMUS+ dhe bashkëbisedojmë rreth kritereve për aplikim.

Fokusi do të jetë në thirrjen e fundit nga LUMSA, Itali.

Të ftuara do të jenë dy studentet tona, Megan Giçi dhe Aleksia Daja.

Të dyja fituese të ERASMUS+ dhe aktualisht studente për një semestër në Kodolányi János University në Hungari.

Kolegji Universitar i Biznesit fton të gjithë studentët e cikleve Bachelor dhe Master të marrin pjesë në takim.

Për tu bërë pjesë e takimit online, klikoni këtu.

 

📍 Adresa: Pranë ish-sheshit “Shqiponja”, Rr. Vangjel Noti, nr. 25, Laprakë, Tiranë.
☎️ 04 24 54 893
📱 069 88 99 999
📧 [email protected]
🌐 www.en.kub.edu.al

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

© University College of Business

Crafted By   Suli SH P K

WeCreativez WhatsApp Support
Our service center will respond to you at any time, just write to us

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.