Takimi i Këshillit Studentor

Details

Dje, në datën 19 Prill 2021, në ambjentet e bibliotekës, u zhvillua mbledhja e Qeverisë Studentore të KUB.

Mbledhja pati këtë axhendë diskutimesh:

🔹️ Mbarëvajtjen dhe problematikat e procesit mësimor 

🔹️ Diskutim mbi vazhdimësinë dhe eventet e klubeve studentore

🔹️ Konferencat studentore të ardhshme

🔹️ Aktivitete të ndryshme gjithëpërfshirëse

 

[ngg src=”galleries” ids=”18″ display=”basic_thumbnail” thumbnail_crop=”0″] 

📍 Adresa: Pranë ish-sheshit “Shqiponja”, Rr. Vangjel Noti, nr. 25, Laprakë, Tiranë.
☎️ 04 24 54 893
📱 069 88 99 999
📧 [email protected]
🌐 www.en.kub.edu.al

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

© University College of Business

Crafted By   Suli SH P K

WeCreativez WhatsApp Support
Our service center will respond to you at any time, just write to us

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.