Takimi me Presidentin e CONFINDUSTRIA ALBANIA, Z. Sergio Fontana

Details

Ditën e martë dt. 14 Maj 2019 drejtuesit më të lartë të Kolegjit Universitar të Biznesit patën kënaqësinë të mirëprisnin për një vizitë Z. Sergio Fontana, President i Confindustria Albania.

Gjatë këtij takimi të rëndësishëm Z. Fontana u njoh me ambjentet, historinë dhe sukseset e KUB përgjatë këtyre viteve.

Fokusi i këtij takimi ishte krijimi i një  marrëveshje bashkëpunimi, e cila i vjen në ndihmë si studentëve të KUB për realizimin e praktikave, trajnimeve, internshipe si dhe punësimin e tyre në bizneset që janë pjesë e Confindustria Albania. Nga ana tjetër, drejtuesit e KUB shprehën gatishmërinë për një bashkëpunim të frytshëm me Confindustria Albania duke dhënë mbështetjen e tyre të pakushtëzuar për bashkëpunimin me interesa të përbashkëta.

Gjatë takimit të ardhshëm të Z. Fontana pritet dhe zyrtarizimi i marrëveshjes së bashkëpunimit.

Çdo ditë e re sjellë më shumë mundësi për studentët e KUB, kjo falë bashkëpunimit të ngushtë të institucionit me biznese, organizata, institucione, etj.

Duke falënderuar Z. Fontana për vizitën e tij, ju ftojmë të bëheni pjesë e agjendës së vazhdueshme të aktiviteteve në KUB.

 

60185540_2396904273887360_8473279685353013248_n60227167_2396904257220695_2477334881474969600_n60309597_2396901913887596_4426297255493894144_n60360053_2396903860554068_8013276610503376896_n

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

© University College of Business

Crafted By   Suli SH P K

WeCreativez WhatsApp Support
Our service center will respond to you at any time, just write to us

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.