Talentet në Kolegjin Universitar të Biznesit

Details

Studentja jonë Berna Marku tashmë nuk është veç një studente shumë e mirë e Fakultetit të Drejtësisë por dhe një artiste gjithashtu, art të cilin e shpreh me realizimin e dhuratave 🎁 “handmade” të çorapeve të personalizuara.
Fillimisht Bernardeta e nisi si një pasion për të kaluar kohën e lirë por shumë shpejt ideja e dhuratave të saj u pëlqye  nga ndjekësit e saj në instagram ç’ka solli që Bernardeta të përkushtohej edhe më tepër për realizimin e porosive të vazhdueshme. 
Bernardeta ishte e ftuar dhe në emisionin 📺Vila24 në News24 ku dhe promovoi 📣 produktet, idenë sesi nisi të merrej me dhuratat handmade si dhe planet e së ardhmes.
Faleminderit @details.by.berna për këto dhurata kaq të veçanta! Për ne është kënaqësi mbështetja dhe promovimi i të tilla talenteve si ty që sjellin nisma kaq interesante!

Facebook
Twitter
LinkedIn

© University College of Business

Crafted By   Suli SH P K

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.