Udhëtim në Budva

Details

#KUBtrip 2021
Qeveria studentore së bashku me studentët e KUB këtë fundjavë ja dedikuan natyrës dhe eksplorimit të kulturës dhe historisë në Budva, Mal i Zi.

Bashkohu me KUB për të qënë pjesë e aktiviteteve studentore dhe një jete sociale plot ngjyra!

[ngg src=”galleries” ids=”33″ display=”basic_thumbnail” thumbnail_crop=”0″]📍 Adresa: Pranë ish-sheshit “Shqiponja”, Rr. Vangjel Noti, nr. 25, Laprakë, Tiranë.
☎️ 04 24 54 893
📱 069 88 99 999
📧 [email protected]
🌐 www.en.kub.edu.al

Lidheni të ardhmen tuaj me KOLEGJIN UNIVERSITAR TË BIZNESIT! 🎓
10 VITE SUKSES!

Facebook
Twitter
LinkedIn

© University College of Business

Crafted By   Suli SH P K

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.