Unë mbroj mjedisin

Details

Nën moton  “Unë mbroj mjedisin”  forumi “Albanian Young Leaders”

ishte iniciator i nismës së pastrimit ditën e shtunë dt. 28 Maj në Njësinë Administrative Nr. 11, nismë kjo e cila u mbështet nga Akademia Profesionale e Biznesit si dhe Bashkia Tiranë. Kjo mbështetje vjen falë bashkëpunimit midis APB dhe AYLF si dhe punës së vazhdueshme që APB realizon në kauzën për përmirësimin e mjedisit. Pjesë e këtij aksioni ishin mbi 60 vullnetarë si dhe nënkryetarja e Bashkisë Tiranë Znj. Brunilda Paskali.

13239202_1197495290274334_5543873798960576493_n13254584_1197499456940584_850665601422655002_n

Znj. Paskali në fjalën e saj përshëndeti dhe përgëzoj të rinjtë për ndërmarrjen e nismave të tilla, nisma të cilat shërbejnë jo vetëm për pastrimin dhe përmirësimin e mjedisit por edhe për sensibilizimin dhe ndërgjegjësimin e komunitetit përreth.

“The Earth is what we all have in common”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

© University College of Business

Crafted By   Suli SH P K

WeCreativez WhatsApp Support
Our service center will respond to you at any time, just write to us

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.