Vazhdojnë vizitat e maturantëve në mjediset e KUB…

Details

Vazhdojnë vizitat e maturantëve në mjediset e KUB…
Ditën e sotme KUB pati kënaqësinë të mirëpresë maturantë të Gjimnazit “Besnik Sykja”, Tiranë.
📣
Pas njohjes me ambjentet, gjimnazistët u njohën nga Prof. Fida me mundësitë, facilitetet, risitë dhe ofertën akademike që KUB ofron për vitin akademik 2019-2020
📣
Duke falënderuar maturantët dhe stafin e Gjim. “Besnik Sykja” për vizitën, KUB mirëpret çdo bashkëpunim të mundshëm me shkollat e tjera, me qëllim informimin dhe këshillimin e maturantëve.
📣
#kub #kolegjiuniversitaribiznesit #fe #fd #gjimnazibesniksykja #matura2019#maturantët #këshillimkarriere #studimetelarta #universitet #followus @ Kolegji Universitar i Biznesit

 

61113634_2405415446369576_7008058949601591296_n61172578_2405415509702903_1729012739398959104_n

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

© University College of Business

Crafted By   Suli SH P K

WeCreativez WhatsApp Support
Our service center will respond to you at any time, just write to us

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.