Vazhdon normalisht procesi i leksioneve online

Details

Për shkak të situatës së vështirë të krijuar nga COVID-19, KUB për më shumë se 3 javë vazhdon procesin e mësimit online nëpërmjet platformave Google Classroom dhe Google Meeting

Të gjithë bashkë do t’ja dalim!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

© University College of Business

Crafted By   Suli SH P K

WeCreativez WhatsApp Support
Our service center will respond to you at any time, just write to us

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.