Vizitë nga maturantët e Gjimnazit “Partizani”

Details

Vazhdojnë ditët e informimit dhe këshillimit të karrierës në KUB. Ditën e mërkurë, dt. 22 Maj 2019, KUB pati kënaqësinë të mirëpresë maturantët e Gjimnazit “Partizani”. Pas njohjes së mjediseve dhe faciliteteve, maturantët u bënë pjesë e një takimi informues rreth ofertës akademike që KUB ofron për vitin akademik 2019-2020 Duke falënderuar maturantët dhe profesorët e pranishë në këtë takim, KUB fton të gjitha shkollat e mesme publike dhe private për t’u bërë pjesë e takimeve në KUB, me qëllimin e përbashkët informimin dhe këshillimin e maturantëve.

 

60734773_2402492693328518_7635547108837163008_n60735823_2402493153328472_8011561033061629952_n60916546_2402492853328502_1281643156231684096_n61118368_2402492809995173_3882837910906470400_n

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

© University College of Business

Crafted By   Suli SH P K

WeCreativez WhatsApp Support
Our service center will respond to you at any time, just write to us

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.