Vizitë studentore në Fabrikën e Coca-Colës në Shqipëri

Details

Akademia Profesionale e Biznesit, datë 30 tetor 10462916_1686416268269501_5612563867962613243_n2015, organizoi vizitën studentore të radhës në fabrikën e Coca-Colës në Shqipëri, ku studentët u njohën me mënyrën e sistemeve të menaxhimit dhe të prodhimit të kësaj industrie e cila ngjalli interes të veçante tek studentët.

Prezantimi përshkroi disa faza duke filluar nga historiku i saj si kompani biznesi prodhuese e deri tek implementimi i projektit si investim i parë në vendin tonë. Vizita arriti impakt domethënës nga prezenca e studentëve si dhe nga diskutimet kurioze të tyre që ndërvepruan përgjatë gjithë 12190922_1686417004936094_3918678355505033638_nprezantimit.

Stafi shoqërues i Akademisë Profesionale të Biznesit si dhe studentët e këtij institucioni ndërthurën interesin e tyre duke e orientuar diskutimin në sistemet e menaxhimit dhe të marketingut, pasi janë këto disa nga fushat qe ndërlidhen me kurrikulat e këtij institucioni.

Akademia Profesionale e Biznesit do të ndërmarr në të ardhmen disa iniciativa lidhur me zhvillimin e praktikave profesionale të studentëve pranë Coca-Colës, si dhe do të zhvillojë leksione të hapura me menaxherët më të lartë të kësaj sipërmarrjeje në auditorët e saj.

Ky aktivitet u zhvillua në kuadër të axhendës së aktiviteteve ndër-institucionale të Akademisë Profesionale të Biznesit.

Facebook
Twitter
LinkedIn

© University College of Business

Crafted By   Suli SH P K

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.