Webinar, KUB

Details

Në kuadrin e bashkëpunimit midis KUB dhe AIMS Albania ditën e Hënë, më 14.06.2021, ora 12.00-13:00 me studentët dhe stafin e KUB do te zhvillohet Webinari me temë: “Aftesitë më të kërkuara për të rinjtë dhe profesionet e së ardhmes”

📍 Adresa: Pranë ish-sheshit “Shqiponja”, Rr. Vangjel Noti, nr. 25, Laprakë, Tiranë.
☎️ 04 24 54 893
📱 069 88 99 999
📧 [email protected]
🌐 www.en.kub.edu.al

KOLEGJIN UNIVERSITAR I BIZNESIT!
10 VITE SUKSES! 🎓

#kolegjiuniversitaribiznesit #webinar #KUBstudents

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

© University College of Business

Crafted By   Suli SH P K

WeCreativez WhatsApp Support
Our service center will respond to you at any time, just write to us

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.