Workshopi “Arsimimi që ne ofrojmë, standard dhe cilësi, e barasvlershme me Evropën”

Details

Ditën e shtunë datë 27 Prill 2019, në mjediset e Kolegjit Universitar të Biznesit u zhvillua Workshopi me temë “Arsimimi që ne ofrojmë, standard dhe cilësi, e barasvlershme me Evropën”.
Në këtë workshop morën pjesë disa nga drejtorët e shkollave të më rëndësishme publike në vend.
Gjatë takimit u diskutua rreth standardeve shqiptare të arsimit, sfidat e institucioneve në vend, fenomeni i emigracionit, etj.

KUB dëshiron të falenderoj të gjithë të pranishmit në këtë takim si dhe shpreh mbështetjen e tij të pakushtëzuar në këtë aspekt.

58659950_2385839838327137_6204822330636500992_n58745082_2385838704993917_8667675329713668096_n58793336_2385841368326984_4153417835487428608_n59253077_2385840401660414_5759257454072299520_n

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

© University College of Business

Crafted By   Suli SH P K

WeCreativez WhatsApp Support
Our service center will respond to you at any time, just write to us

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.