Zgjedhja e Arsimimit të Duhur Sot një “Sfidë dhe Mundësi”

Details

Në mjediset e Kolegjit Universitar të Biznesit u mbajt workshop-i me temë: Zgjedhja e Arsimimit të Duhur Sot një “Sfidë dhe Mundësi”, ku pjesëmarrës ishin drejtor të gjimnazeve publike/jo publike, mësues, këshillues karriere, etj., të cilët ndan me ne opinionet, sfidat dhe problematikat që po has arsimimi në ditët e sotme.
Gjatë këtij takimi dhe njëherë u vu fokusi tek studimet profesionale, të cilat i japin mundësi studentëve të marrin një profesion dhe të kenë një të ardhme më të sigurt.
Kolegji Universitar i Biznesit falënderon të gjithë pjesëmarrësit që ju përgjigjën pozitivisht ftesës për këtë tryezë të rrumbullakët diskutimi, dhe i uron suksese në punën e tyre për edukimin e të rinjve, shpresës së këtij vendi.

Suksese!

34851452_2163416090569514_4408042390355443712_n35026786_2163415843902872_2811305375133859840_n35062876_2163415873902869_4464889460793802752_n35077660_2163416097236180_6146710018667315200_n

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

© University College of Business

Crafted By   Suli SH P K

WeCreativez WhatsApp Support
Our service center will respond to you at any time, just write to us

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.