Fituesit, Raundi i II-të

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Lajmet më të fundit

Kërko postime

Kërkimi i postimeve do të funksionojë vetëm kur ju të vendosni minimalisht 5 karaktere për rezultatin që keni kërkuar.

Kategoritë

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Kolegji Universitar i Biznesit ka kënaqësinë t’ju njoftojë se janë shpallur listat me kandidatët fitues gjatë raundit të dytë të aplikimeve në KUB.
Regjistrimet do të kryhen në datat 30 Shtator deri në 9 Tetor 2021 pranë sekretarive në ambjentet e KUB.
Dokumentaet e nevojshme për regjistrim janë:
– Kopje e noterizuar e diplomës së shkollës së mesme;
– Fotokopje e kartës së identitetit;
– Dy fotografi;
– Mandatë pagesa e taksës së regjistrimit;
– Mandatë pagesa e këstit të parë të tarifës ose tarifës së plotë.

Më poshtë po ju njohim me listat fituese sipas fakulteteve përkatës duke klikuar mbi secilin prej tyre.

 

FAKULTETI I EKONOMISË

FAKULTETI I DREJTËSISË DHE SHKENCAVE POLITIKE

KOLEGJI I STUDIMEVE TË LARTA PROFESIONALE

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

© University College of Business

Crafted By   Suli SH P K

WeCreativez WhatsApp Support
Our service center will respond to you at any time, just write to us

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.