Formulari A1Z

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Lajmet më të fundit

Kërko postime

Kërkimi i postimeve do të funksionojë vetëm kur ju të vendosni minimalisht 5 karaktere për rezultatin që keni kërkuar.

Kategoritë

Për të gjithë maturantët e viteve të kaluara, njoftohet se:
Ministria e Arsimit Sportit dhe Rinisë ka miratuar periudhën e aplikimeve të formularit A1Z.
Aplikimet mund të bëhen nga data 18 deri në 20 Gusht 2021.

Të gjithë të interesuarit janë të lutur të paraqiten pranë gjimnazeve për të bërë plotësimin e formularit me dokumentat e mëposhtme:

🔹Kartë Identiteti
🔹Diplomën e maturës shtetërore

📍 Adresa: Pranë ish-sheshit “Shqiponja”, Rr. Vangjel Noti, nr. 25, Laprakë, Tiranë.
☎️ 04 24 54 893
📱 069 88 99 999
📧 [email protected]
🌐 www.en.kub.edu.al

Lidheni të ardhmen tuaj me KOLEGJIN UNIVERSITAR TË BIZNESIT! 🎓
10 VITE SUKSES! 🎓

#kolegjiuniversitaribiznesit #kub

© University College of Business

Crafted By   Suli SH P K

WeCreativez WhatsApp Support
Our service center will respond to you at any time, just write to us

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.