Gëzuar Festat nga Kolegji Universitar i Biznesit

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Lajmet më të fundit

Kërko postime

Kërkimi i postimeve do të funksionojë vetëm kur ju të vendosni minimalisht 5 karaktere për rezultatin që keni kërkuar.

Kategoritë

Të dashur studentë, të Kolegjit Universitar të Biznesit(KUB)!

Viti që lamë pas ishte një vit i vështirë  dhe i mbushur plot sfida, por të gjithë së bashku arritëm t’i përballonim me shumë sukses ato!

Mirënjohje pafund për të gjithë Ju studentë, prindër, familjarë  për besimin që na dhatë duke zgjedhur KUB, në sfidën Tuaj  të studimeve Universitare.

Ju garantoj se, pavarësisht vështirësive dhe situatës së pazakontë në të cilën gjëndemi, të gjithë së bashku me përkushtim e profesionalizëm, do të ecim përpara për të realizuar një edukim sa cilësor.

Le të bëhen punët e mira dhe pasuritë e të sotmes, memoriet dhe aspiratat më të vyera të së nesërmes!

GËZUAR VITIN 2021!  

 

Qoftë një vit i mbushur plot shëndet, arritje dhe begati !

Përzemërsisht dhe Sinqerisht,

Prof. As. Dr. Ylber BEZO
 
President i KUB
 
[ngg src=”galleries” ids=”8″ display=”basic_thumbnail” thumbnail_crop=”0″]
 

© University College of Business

Crafted By   Suli SH P K

WeCreativez WhatsApp Support
Our service center will respond to you at any time, just write to us

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.