Kalendari i Provimeve Sezoni Verë 2020, Prapambetur dhe Paradiplomimi

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Lajmet më të fundit

Kërko postime

Kërkimi i postimeve do të funksionojë vetëm kur ju të vendosni minimalisht 5 karaktere për rezultatin që keni kërkuar.

Kategoritë

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Kalendari i Provimeve Sezoni Verë 2020, Prapambetur dhe Paradiplomimi, Fakulteti i Drejtësisë

Kalendari i Provimeve Sezoni Verë 2020, Prapambetur dhe Paradiplomimi, Fakulteti i Ekonomisë

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Kalendari i Provimeve Sezoni Verë 2020, Prapambetur dhe Paradiplomimi, Kolegji i Studimeve të Larta Profesionale

[pdf-embedder url=”http://en.kub.edu.al/wp-content/uploads/2020/05/Nr.-177-prot.-dt.-27.05.2020-Kalendari-i-Provimeve-KSLP-Sezoni-Vere-2020.pdf” title=”Nr. 177 prot. dt. 27.05.2020 Kalendari i Provimeve KSLP, Sezoni Vere 2020″]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

© University College of Business

Crafted By   Suli SH P K

WeCreativez WhatsApp Support
Our service center will respond to you at any time, just write to us

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.