Kalendari i provimeve të mbartura Dhjetor 2021

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Lajmet më të fundit

Kërko postime

Kërkimi i postimeve do të funksionojë vetëm kur ju të vendosni minimalisht 5 karaktere për rezultatin që keni kërkuar.

Kategoritë

Publikohen datat për provimet e prapambetura të sezonit Dhjetor 2021.

Nga data 10-23 Dhjetor 2021 Fakulteti i Ekonomisë, Fakulteti i Drejtësisë dhe Shkenca Politike si dhe Kolegji i Studimeve të Larta Profesionale do zhvillojnë provimet e prapambetura, mbrojtje praktikash dhe mbrojtje diplomash.

Nxitoni të regjistroheni pranë sekretarisë për provimet tuaja!

Kolegji Universitar i Biznesit ju uron suksese!

© University College of Business

Crafted By   Suli SH P K

WeCreativez WhatsApp Support
Our service center will respond to you at any time, just write to us

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.