Kolegji Universitar i Biznesit në bashkëpunim me Albanian Skills

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Lajmet më të fundit

Kërko postime

Kërkimi i postimeve do të funksionojë vetëm kur ju të vendosni minimalisht 5 karaktere për rezultatin që keni kërkuar.

Kategoritë

Në kuadër të marrëveshjes së bashkëpunimit që Kolegji Universitar i Biznesit ka me Albanian Skills, 

Ofrohen për studentët internship apo praktika, të cilët i kanë të nevojshme sidomos studentët të cilet jane duke perfunduar  ciklin Bachelor, apo ciklin Master.

Albanian Skills hap sërisht thirrjen për praktika për studentët të cilët duan të zhvillojnë veten e tyre dhe të fitojne eksperiencë.   
Fushat për të cilat është hapur praktika janë: 
 
Digital Marketing 
Administration 
Journalism 
 
Studentët duhet të dergojnë CV dhe leter motivimi në adresën e emailit a[email protected]gmail.com.
Aplikimet mbyllen me datë 19 Mars
 
Për më shumë informacion, klikoni KËTU
 
 
[ngg src=”galleries” ids=”14″ display=”basic_thumbnail” thumbnail_crop=”0″]
 

© University College of Business

Crafted By   Suli SH P K

WeCreativez WhatsApp Support
Our service center will respond to you at any time, just write to us

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.