Konferenca e IV Kombëtare Studentore KUB

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Lajmet më të fundit

Kërko postime

Kërkimi i postimeve do të funksionojë vetëm kur ju të vendosni minimalisht 5 karaktere për rezultatin që keni kërkuar.

Kategoritë

Kolegji Universitar i Biznesit fton të gjithë studentët e ciklit bachelor, master dhe të diplomuar për të prezantuar punimet dhe kërkimet e tyre ne Konferencën e IV Kombëtare Studentore me temë 
“Ndikimi i pandemise Covid-19 ne pushtetin gjyqesor, sektorin financiar dhe ate akademik “,  e cila do të zhvillohet në datë 11 Qershor 2021, ora 09.30.

Qëllimi i konferencës është të sjell së bashku studentë nga fusha të ndryshme studimesh, për të ndarë opinionin dhe këndvështrimet e tyre në lidhje me situaten pandemike në të cilën ndodhemi.

Punimin tuaj dërgojeni në: [email protected]
deri në datë 6 Qershor 2021

 

[ngg src=”galleries” ids=”36″ display=”basic_thumbnail” thumbnail_crop=”0″]📍 Adresa: Pranë ish-sheshit “Shqiponja”, Rr. Vangjel Noti, nr. 25, Laprakë, Tiranë.
☎️ 04 24 54 893
📱 069 88 99 999
📧 [email protected]
🌐 www.en.kub.edu.al

 

© University College of Business

Crafted By   Suli SH P K

WeCreativez WhatsApp Support
Our service center will respond to you at any time, just write to us

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.