Konferenca e VII Ndërkombëtare Shkencore

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Lajmet më të fundit

Kërko postime

Kërkimi i postimeve do të funksionojë vetëm kur ju të vendosni minimalisht 5 karaktere për rezultatin që keni kërkuar.

Kategoritë

Kolegji Universitar i Biznesit organizon Konferencën e VII-të Ndërkombëtare me titull:

FOKUSIMI NË TË ARDHMEN – DUKE U PËRBALLUR SËBASHKU ME BOTËN POST  COVID – 19″!

nëpërmjet kontributit të të tre njësive kryesore të tij: Fakultetit të Ekonomisë, Fakultetit të Drejtësisë dhe Kolegjit të Studimeve të Larta Profesionale. Ky event vjen këtë vit si një nga format e shprehjes së bashkëpunimit mes palëve nëpërmjet zhvillimit të Kërkimit Shkencor në fusha shumëdisiplinare si: ekonomia, drejtësia, arsimimi, shkencat sociale-politike dhe studimet profesionale.

 

Partnerët mbështëtës në organizimin dhe mbajtjen e Konferenës së VII-të Ndërkombëtare të KUB-it janë:

  • Instituti për Studime dhe Aplikime në Biznes – ISAB – Tiranë, Shqipëri;
  • EUROPEAN INSTITUTE of Management, Law and Diplomacy – Maqedoni e Veriut;
  • Ljubljana School of Business- VSPV – Slloveni;
  • S.Skovorda Kharkiv National Pedagogical University – Ukrainë;
  • Higher School of Insurance and Finance – VUZF – Bullgari;
  • Baltic International Academy – Latvian Republic;
  • Andrei Saguna University – Romania
  • Kolegji Universitar “Canadian Institute of Technology”- Tiranë, Shqipëri.
  • Higher school of Finance, Business and Entrepreneurship (VUZF University) – Bullgari

 

Të gjitha punimet pjesëmarrëse në Konferencë do të publikohen në numrin e rradhës të Book of Proceedings të indeksuara me ISBN si dhe punimet më të mira të vlerësuara nga Bordi Shkencor do të publikohen në numrin e rradhës së Revistës Periodike “Scientific Journal of Professional Studies (SJPS)” me ISSN 2520-0933 (online) dhe ISSN 2412-5865 (Print).

 

Gjuha zyrtare e Konferencës do të jetë Anglisht dhe Shqip.

 

Konferenca do të mbahet online më datë 18 Qershor 2021. Stafi i KUB do të jetë pjesëmarrës në sallën e Konferencave të Godinës  B pranë Kampusit të Kolegjit Universitar të Biznesit.

 

Për më shumë informacion, klikoni KËTU

 

📍 Adresa: Pranë ish-sheshit “Shqiponja”, Rr. Vangjel Noti, nr. 25, Laprakë, Tiranë.
☎️ 04 24 54 893
📱 069 88 99 999
📧 [email protected]
🌐 www.en.kub.edu.al

© University College of Business

Crafted By   Suli SH P K

WeCreativez WhatsApp Support
Our service center will respond to you at any time, just write to us

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.