KUB kërkon të rekrutoj Graphic Designer

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Lajmet më të fundit

Kërko postime

Kërkimi i postimeve do të funksionojë vetëm kur ju të vendosni minimalisht 5 karaktere për rezultatin që keni kërkuar.

Kategoritë

Kolegji Universitar i Biznesit (KUB) kërkon të zgjerojë stafin me një Graphic Designer (Full-Time).
Kandidati duhet të jetë bashkëpunues, kreativ dhe me eksperiencë në përdorimin e programeve si: Photoshop, Ilustrator, InDesign, Adobe Premiere Pro.
Kandidatët e interesuar duhet të dërgojnë CV-në dhe Portofolin e tyre brenda datës 28 Qershor 2020 në adresën e emailit [email protected]

© University College of Business

Crafted By   Suli SH P K

WeCreativez WhatsApp Support
Our service center will respond to you at any time, just write to us

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.