Mundësi për internshipi për studentët e KUB!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Lajmet më të fundit

Kërko postime

Kërkimi i postimeve do të funksionojë vetëm kur ju të vendosni minimalisht 5 karaktere për rezultatin që keni kërkuar.

Kategoritë

Partnerët tanë Italian Network shpk kërkojnë 2 studentë për internship në fushën e Kontabilitetit dhe Burimeve Njerëzore.
Të interesuarit duhet të jenë njohuri shumë të mira rreth fushës përkatëse dhe gjuhës italiane.

Të interesuarit mund të dërgojnë CV-të e tyre brenda datës 30 Janar 2020 në adresën e emailit: [email protected]

Suksese!

© University College of Business

Crafted By   Suli SH P K

WeCreativez WhatsApp Support
Our service center will respond to you at any time, just write to us

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.