NJOFTIM I RËNDËSISHËM PËR MATURANTËT !!!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Lajmet më të fundit

Kërko postime

Kërkimi i postimeve do të funksionojë vetëm kur ju të vendosni minimalisht 5 karaktere për rezultatin që keni kërkuar.

Kategoritë

Mundësia e fundit për tu regjistruar në KUB !!!

Sipas udhëzimit të Ministrisë së Arsimit dhe Sportit, të gjithë maturantët të cilët kanë zgjedhur Kolegjin Universitar të Biznesit gjatë :

Raundit të Parë, të Dytë dhe të Tretë 

Kanë mundësi të regjistrohen në KUB nga data 27 deri në 31 Tetor 2020.

 

Dokumentat e nevojshme për regjistrim:

– Kopje e noterizuar e diplomës së shkollës së mesme;
– Fotokopje e kartës së identitetit;
– Dy fotografi;
– Mandatë pagesa e taksës së regjistrimit;
– Mandatë pagesa e këstit të parë të tarifës ose tarifës së plotë.

 

JU MIRËPRESIM !

© University College of Business

Crafted By   Suli SH P K

WeCreativez WhatsApp Support
Our service center will respond to you at any time, just write to us

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.