Njoftim i rëndësishëm për plotësimin e formularit A1Z

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Lajmet më të fundit

Kërko postime

Kërkimi i postimeve do të funksionojë vetëm kur ju të vendosni minimalisht 5 karaktere për rezultatin që keni kërkuar.

Kategoritë

Njoftim i rëndësishëm!
Njoftohen të gjithë maturantët të cilët kanë mbaruar maturën përpara vitit 2020 dhe që dëshirojnë të ndjkein studimet në KUB për vitin akademik 2020-2021, se duhet të plotësojnë formularin A1Z për t’u bërë pjesë e aplikimit online.
Në datat 3,4,5,6,7 Shkurt 2020, duhet të paraqiteni pranë gjimnazit tuaj së bashku me një fotokopje të deftesës së gjimnazit dhe një mjet identifikimi për të kryer hedhjen e të dhënave tuaja në sistem nga personi i autorizuar pranë gjimnazit.
Theksojmë që ky është një proces shumë i rëndësishëm, pasi pa aplikuar nëpërmjet portalit U-Albania, ju nuk mund të vazhdoni studimet në asnjë Institucion të Arsimit të Lartë në Shqipëri.

Për më tepër informacion dhe asistencë nga ana jonë mos hezitoni të na kontaktoni në Cel. 069 88 99 999

© University College of Business

Crafted By   Suli SH P K

WeCreativez WhatsApp Support
Our service center will respond to you at any time, just write to us

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.