NJOFTIM! Kalendari i Provimeve i Shtyrë Vjeshtë 2020

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Lajmet më të fundit

Kërko postime

Kërkimi i postimeve do të funksionojë vetëm kur ju të vendosni minimalisht 5 karaktere për rezultatin që keni kërkuar.

Kategoritë

KOLEGJI UNIVERSITAR I BIZNESIT NJOFTON TË GJITHË STUDENTËT QË KANË:

  • PROVIME TË PRAPAMBETURA 
  • PAMUNDËSI PËR SHKAK TË PANDEMISË
  • STDENTËT QË NUK KANË MBROJTUR TEMËN E DIPLOMËS, POR QË KANË MBROJTUR PROVIMIN E GJUHËS SË HUAJ DHE KANË 2-3 PROVIME PA DHENË

HAPET SEZONI I SHTYRË I VJESHTËS 2020.

MË POSHTË GJENI KALENDARËT E PROVIMEVE PËR FAKULTETIN E EKONOMISË, DREJTESISË SI DHE KOLEGJIN E LARTË TË STUDIMEVE PROFESIONALE:

 

KALENDARI FE

KALENDARI FD

KALENDARI KSLP

© University College of Business

Crafted By   Suli SH P K

WeCreativez WhatsApp Support
Our service center will respond to you at any time, just write to us

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.