Njoftim mbi mënyrën e vazhdimit të procesit mësimor në KUB dhe mbylljen e vitit akademik!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Lajmet më të fundit

Kërko postime

Kërkimi i postimeve do të funksionojë vetëm kur ju të vendosni minimalisht 5 karaktere për rezultatin që keni kërkuar.

Kategoritë

Senati Akademik KUB në përputhje me kërkesat për të përballuar ngarkesat e situatës së krijuar nga COVID-19, njofton të gjithë studentët dhe pedagogët se janë marrë të gjitha masat për të mbyllur me sukses vitin akademik 2019-2020.
Për sa më sipër, po ju njohim me kalendarin e përfundimit të vitit akademik:

Shënim: Studentët e mbartur duhet të kontaktojnë me sekretarinë mësimore lidhur me nevojën e leksioneve/konsultimeve që duhet të ndjekin si dhe detyrimeve financiare.

Për çdo informacion shtesë mos hezitoni të kontaktoni me sekretaritë e fakulteteve:
Sekretaria FE, Cel. 0674008880
Sekretaria FD, Cel. 0674008881
Sekretaira KSLP, Cel. 0692093939

Suksese të gjithëve! Bashkë do t’ja dalim!

© University College of Business

Crafted By   Suli SH P K

WeCreativez WhatsApp Support
Our service center will respond to you at any time, just write to us

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.