NJOFTIM MBI PLOTËSIMIN E FORMULARIT A1/A1Z

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Lajmet më të fundit

Kërko postime

Kërkimi i postimeve do të funksionojë vetëm kur ju të vendosni minimalisht 5 karaktere për rezultatin që keni kërkuar.

Kategoritë

Bazuar në urdhërin nr. 47, datë 18.06.2020 “PËR MIRATIMIN E PERIUDHËS SË APLIKIMEVEME FORMULARËT A1/A1Z PËR MSH”📑, ju informojmë se plotësimi i formularit A1Z 📃do të kryhet nga datat📅 19-23 Qershor 2020
Kandidatët 👤që duhet të plotësojnë këtë formular janë:
📣Kandidatët që kanë përfunduar shkollën e mesme 🏣 para vitit 2020;
📣 Kandidatët që kanë detyrim për të dhënë një ose disa provime të maturës;⛔
📣 Kandidatët që kanë kryer shkollën e mesme jashtë Shqipërisë 🌏dhe kanë kryer njësimin e diplomës.📝

Kujdes!❎
Pa plotësimin e këtij formulari ju nuk mund të vazhdoni procedurat për aplikimin për studimet e larta universitare në asnjë institucion të arsimit të lartë.

Për çdo pyetje apo paqartësi, mos hezitoni të na kontaktoni në 📱0698899999 ose 📩 [email protected]

© University College of Business

Crafted By   Suli SH P K

WeCreativez WhatsApp Support
Our service center will respond to you at any time, just write to us

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.