Njoftim për vitin e ri akademik

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Lajmet më të fundit

Kërko postime

Kërkimi i postimeve do të funksionojë vetëm kur ju të vendosni minimalisht 5 karaktere për rezultatin që keni kërkuar.

Kategoritë

Kolegji Universitar i Biznesit bazuar në Urdhërin Ministrit të Arsimit, Sportit dhe Rinisë nr. 166
dt. 17.06.2021 “Për caktimin e datës së fillimit dhe mbarimit të vitit akademik 2021-2022 në IAL”,
ju njofton se Viti Akademik 2021-2022 fillon ditën e hënë, datë 18 tetor 2021, në Auditore.
Paraqitja në mjediset dhe auditorët e Kolegjit Universitar të Biznesit duhet të jetë në përputhje me
masat e vendosura nga Komiteti Teknik i Ekspertëve. Për të vijuar me ndjekjen normale të procesit
mësimor në auditor, ju duhet të paraqesni dhe dorëzoni pranë sekretarive mësimore të fakulteteve,
përkatësisht një nga dokumentat poshtëshënuar :
1. Pasaportën e vaksinimit.
2. Testin PCR negativ brenda 72 orëve ose testin e shpejtë, per cdo javë.
3. Provë të kalimit të infeksionit Sars-Cov2, të vlefshme deri në 6 muaj pas shërimit.
Hyrja në KUB dhe në auditorë do të realizohet me maska dhe duhet të respektohen të gjitha
protokollet e sigurisë të rekomanduara nga Instituti i Shëndetit Publik. Mosrespektimi i kërkesave
më sipër sjell penalite dhe pamundësi për ndjekjen e procesit mësimor.

 

Ju urojmë SUKSESE në këtë vit të ri akademik!

 

KOLEGJI UNIVERSITAR I BIZNESIT
Prof. As. Dr. Ylber BEZO

 

📍 Adresa: Pranë ish-sheshit “Shqiponja”, Rr. Vangjel Noti, nr. 25, Laprakë, Tiranë.
☎️ 04 24 54 893
📱 069 88 99 999
📧 [email protected]
🌐 www.en.kub.edu.al

Lidheni të ardhmen tuaj me KOLEGJIN UNIVERSITAR TË BIZNESIT! 🎓
10 VITE SUKSES! 🎓

© University College of Business

Crafted By   Suli SH P K

WeCreativez WhatsApp Support
Our service center will respond to you at any time, just write to us

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.