Orari i Semestrit të Dytë, Master Shkencor dhe Profesional

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lajmet më të fundit

Kërko postime

Kërkimi i postimeve do të funksionojë vetëm kur ju të vendosni minimalisht 5 karaktere për rezultatin që keni kërkuar.

Kategoritë

Përcillet orari për Master Shkencor, Master Profesional dhe Master Profesional në Ekonomi i Thelluar 

Për studentët e vitit të parë, Semestri i Dytë:

 

FAKULTETI I EKONOMISË

MASTER SHKENCOR VITI I PARË

 

DEGËT:   KONTABILITET – FINANCË

                    KONTABILITET AUDITIM,

                    MENAXHIM BIZNESI,

                    ADMINISTRIM PUBLIK,

                   MENAXHIM MARKETINGU

 

 

MASTER PROFESIONAL NË EKONOMI I THELLUAR VITI I PARË

 

DEGËTKONTABILITET – FINANCË

                  MENAXHIM BIZNESI

 

 

MASTER PROFESIONAL VITI I PARË

 

DEGËT:  KONTABILITET – FINANCË

                   MENAXHIM BIZNESI

© University College of Business

Crafted By   Suli SH P K

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.