Paketa udhëzuese e mbrojtjes së diplomës ME TEMË për studentët e ciklit II Master (Master i Shkencave dhe Master Profesional i thelluar “KF / MB” 120 ECTS)

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lajmet më të fundit

Kërko postime

Kërkimi i postimeve do të funksionojë vetëm kur ju të vendosni minimalisht 5 karaktere për rezultatin që keni kërkuar.

Kategoritë

Për t’u njohur me paketën e udhëzimeve, klikoni këtu

© University College of Business

Crafted By   Suli SH P K

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.