Panairi “Work and Study”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Lajmet më të fundit

Kërko postime

Kërkimi i postimeve do të funksionojë vetëm kur ju të vendosni minimalisht 5 karaktere për rezultatin që keni kërkuar.

Kategoritë

Vazhdoni edhe sot të bëheni pjesë e Panairit “Work and Study” dhe të na vizitoni në Pedonalen “Murat Toptani”!
Kolegji Universitar i Biznesit ju mirëpret të bëheni pjesë e programeve të studimit për vitin akademik 2021-2022.
KUB ofron studime Bachelor & Studime të Integruara dhe Studime të Larta Profesionale 📚
 
🗂 Studime Bachelor (3 vite akademike, 180 kredite/ECTS) në:
📂 Administrim Biznesi
📂 Financë Kontabilitet
📂 Banka dhe Institucione Financiare
📂 Informatikë Biznesi
📂 Teknologji Informacioni
 
🗂 Studime të Integruara (5 vite akademike, 300 kredite/ECTS) në:
📂 Drejtësi
 
🗂 Studime Bachelor (3 vite akademike, 180 kredite/ECTS) në:
📂 Shkenca Poltike
📂 Marrëdhënie Ndërkombëtare
 
🗂 Studime të Larta Profesionale (2 vite akademike, 120 kredite/ECTS) në:
📂 Asistent i Lartë Administrativ
📂 Asistent i Lartë Financë
📂 Asistent i Lartë Ligjor
📂 Teknik i Lartë Sistemesh Elektrike
📂 Teknik i Lartë Sistemesh Kompjuterike
📂 Teknik i Lartë Sistemesh Motorike
 
📃 KUB i ka të gjitha programet e studimit të akredituara maksimalisht!
📃 KUB ofron bursa studimi!
📃 KUB pranon dhe studentë të cilët nuk e plotësojnë kriterin e notës mesatare 6.5
 
[ngg src=”galleries” ids=”38″ display=”basic_thumbnail” thumbnail_crop=”0″]
 
📍 Adresa: Pranë ish-sheshit “Shqiponja”, Rr. Vangjel Noti, nr. 25, Laprakë, Tiranë.
☎️ 04 24 54 893
📱 069 88 99 999
KOLEGJIN UNIVERSITAR I BIZNESIT!
10 VITE SUKSES! 🎓

© University College of Business

Crafted By   Suli SH P K

WeCreativez WhatsApp Support
Our service center will respond to you at any time, just write to us

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.