Dr. Marsid Gupi

Dr. Marsid Gupi

Shef Departamenti i Drejtësisë

Dr. Marsid Gupi

Shef Departamenti i Drejtësisë
” Arsimi nuk eshte rruga drejt jetes. Arsimi eshte vete jeta! “

Biografia

Marsidi Gupi ka lindur në qytetin e Tiranës në nëntor të vitit 1989. Ka mbaruar Fakultetin Juridik në Universitrtin Europian të Tiranës me rezultate të shkëlqyera. Marsidi Gupi është doktoruar PhD në Shkenca Juridike me temën “Mbrojtja e aksionareve të minorancës”. Eksperienca e tij e punës starton tek zyra e avokatise Shehu Attorney at law pranë avokat Avni Shehut. Marsidi Gupi ka qenë pedagog i brendshëm prsnë universitetit Europian të Tiranës dhe ka punuar si jurist dhe në Ministrinë e Brendshme. Aktualisht është shefi i Departamentit të Fakultetit të Drejtësisë në Kolegjin Universitar të Biznesit!

Edukimi

  • Universiteti Europian i Tiranës, Doktor në Shkenca Juridike (2017)
  • Universiteti Europian i Tiranës, Master Shkencor në të Drejtë Private dhe Biznesi (2013)
  • Universiteti Europian i Tiransë, Bachelor në Drejtësi (2011)

Aftësitë

E folura në publik
100%
Puna në grup
100%
Lidership
100%
Njohja e mirë e metodologjve kërkimore të kohës
100%

© University College of Business

Crafted By   Suli SH P K

WeCreativez WhatsApp Support
Our service center will respond to you at any time, just write to us

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.