Msc. Dritan Karriqi

Msc. Dritan Karriqi

Asistent Lektor

Msc. Dritan Karriqi

Asistent Lektor
” Një mësues, i cili përpiqet të japë mësim pa e frymëzuar studentin me dëshirën për të mësuar, krijon një hekur të ftohtë!”

Biografia

Kam gati 10 vjet në fushën e Arsimit: Ku kam dhënë lenden (MAKINA ELEKTRIKE) në shumë Universitete por edhe në fusha Arsimore të nivelit të formave (KURSE), 6 mujor ose një vjeçare: Universitete që kam dhënë mësim janë disa si më poshtë: Universiteti Aleksandër Moisiu Universiteti Albania Universiteti Metropolitan Kolegji Universitar i Biznesit SHKOLLA E MESME TEKNIKE ELEKTRIKE GJERGJ CANCO Kam punuar në shumë firma projektimi dhe zbatimi të Instalimeve elektrike civile dhe industriale, ku madje jam paisur me dëshmi aftësie në fushën e projektimit dhe të zbatimit të skemave elektrike: Kam punuar edhe në firmen MERCEDES BENZ në skemat e automatizimit të makinerive, gjithashtu kam insistuar edhe në fabrikën e BIRRA TIRANË në fushën e automatizimit dhe te Transmisioneve Elektrike.

Edukimi

  • Universiteti Politeknik i Tiranës, Master shkencor në fushën "SISTEMET ELEKTROENERGJITIKE"
  • Universiteti Politeknik i Tiranës, Bachelor në Inxhinieri Elektrike

Aftësitë

Inxhinieri Elektrike
90%
Makina Elektrike
100%
Instalime elektrike dhe industriale
70%
Skema lëshimi të fuqisë dhe të komandimit të motorave elektrik në industri
100%
Skema të atomatizimit në transmisione elektrike
100%

© University College of Business

Crafted By   Suli SH P K

WeCreativez WhatsApp Support
Our service center will respond to you at any time, just write to us

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.