61bfa50c6beba

Msc. Elida Toli

Asistent Lektor

Msc. Elida Toli

Asistent Lektor
” Zgjidhja më e mirë ajo që nuk e keni menduar kurrë! “

Biografia

Kam lindur në Vlorë. I gjithë edukimi im ( 8-vjecar , i mesëm dhe ai i lartë ) është kryer në Tiranë . Duke punuar në disa sektorë të ekonomisë si dhe në mësimdhënie (Universitet Shtetëror-Cikli Bachelor) kam përfituar eksperienca të ndryshme që më kanë vlejtur dhe formur edhe më shumë për profesionin që kam sot. Banoj në Tiranë.

Edukimi

  • Universiteti i Tiranës, Fakulteti Ekonomik, Ekonomist për Industri

Aftësitë

Financë - kontabilitetit
90%
Mësimdhënies në pozicion si pedagoge për të mentoruar gjeneratën e ardhshme të ekonomistëve dhe jo vetëm
95%

© University College of Business

Crafted By   Suli SH P K

WeCreativez WhatsApp Support
Our service center will respond to you at any time, just write to us

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.