61f7d3c10df7b (1)

Msc. Erjola Reçi

Asistent Lektor

Msc. Erjola Reçi

Asistent Lektor
” E vetmja mënyrë për të bërë punë të mëdha është që ta doni atë që bëni! “

Biografia

Kam përfunduar studimet Bachelor dhe Master në fushen e Teknologjisë së Informacionit dhe studimet e dyta Bachelor ne degën Kontabilitet-Financë. Rekrutuar si punonjëse IT e Drejtorisë së Përgjithshme të Pronësisë Industriale pranë Ministrisë së Financave dhe Ekonomisë që prej vitit 2016.

Edukimi

  • Universiteti Politeknik i Tiranes,
  • Universiteti Akademia e Biznesit,

Aftësitë

IT Consulting
100%

© University College of Business

Crafted By   Suli SH P K

WeCreativez WhatsApp Support
Our service center will respond to you at any time, just write to us

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.