61f916fce67f9

Msc. Mariglend Pepmarku

Asistent Lektor

Msc. Mariglend Pepmarku

Asistent Lektor
“Nëse ka vullnet, ka gjithmonë një mënyrë për t’ja dalë mbanë”!

Biografia

Edukim dhe përvojë solide në botën e Projekteve, Kërkimit Shkencor dhe biznesit, industrinë financiare, trajnime në kurse të ndryshme kombëtare dhe ndërkombëtare (trajnimi i trajnerëve), mobilitetin e të rinjve në edukimin formal dhe jo-formal të studentëve, ekspertëve, kërkuesve të rinj shkencorë. – Kryetar i ekipit – Mobilitete cilësore/shkëmbim studentor brenda arsimit të lartë, Western Balkans Alumni Association. – Koordinator i Zyrës së Kërkimit Shkencor dhe Projekteve, Kolegji Universitar i Biznesit – Anëtar i Komitetit Drejtues të Konferencës së VIII Ndërkombëtare që pritet të zhvillohet nga Kolegji Universitar i Biznesit.

Edukimi

  • Universiteti Bujqësor i Tiranës, Master Shkencor në "Financë Kontabilitet
  • Montpellier, Francë, Master i dytë në "Tregjet, Organizimi, Cilësia, Shërbimet dhe Politikat në Bujqësi"

Aftësitë

Kërkues Shkencor
100%
Menaxhim Projektesh
100%
Team Leader
100%
Microsoft Office
100%
Aktivizëm
100%
Industria Financiare
95%
Field Surveys/Study Expedition
100%

© University College of Business

Crafted By   Suli SH P K

WeCreativez WhatsApp Support
Our service center will respond to you at any time, just write to us

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.