DSC_0341

Msc. Ornela Çerpja

Asistent Lektor

Msc. Ornela Çerpja

Asistent Lektor

Biografia

Lindur më, 25.12.1994, në Peshkopi-Dibër. 08.10.2012-20.07.2015 Bachelor “Teknologji Informacioni dhe Komunikimi”, Fakulteti i Shkencave të Natyrës, Universiteti i Tiranës 08.01.2016 – 23.04.2018 Master Shkencor “Teknologji Informacioni”, Fakulteti i Shkencave të Natyrës, Universiteti i Tiranës 05-01.2016 – 01.04.2019 Mësuese e teorisë profesionale, drejtimi mësimor Teknologji Informacioni dhe Komunikimi, në Shkollën e Mesme Profesionale Kamëz 01.04.2019- Në vazhdim Zv.Drejtoreshë , Shkolla e Mesme Profesionale Kamëz 12.03.2018 – Në vazhdim Bashkëpunëtore e jashtme, në Agjensinë e Arsimit, Formimit professional dhe Kualifikimive, për hartim materialesh mësimore, hartim programi orientues për Maturën Shtetërore Profesionale, hartimin dhe rishikimin e kurrikulave mësimore, kryesisht në drejtimin mësimor TIK Shkurt 2020 – Nee vazhdim Bashkeepuneetore e jashtme, nee Qendreen e Sheerbimeve Arsimore, si hartuese e tezees see Maturën Shtetërore Profesionale, nee profilin “Rrjete tee Dheenash PILOT GIZ”

Edukimi

  • Fakulteti i Shkencave të Natyrës, Universiteti i Tiranës, Bachelor: "Teknologji Informacioni dhe Komunikimi" (2012-2015)
  • Fakulteti i Shkencave të Natyrës, Universiteti i Tiranës (2016-2018), Master Shkencor “Teknologji Informacioni”

Aftësitë

0%

© University College of Business

Crafted By   Suli SH P K

WeCreativez WhatsApp Support
Our service center will respond to you at any time, just write to us

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.