Prof. Asoc. Dr. Asllan Hajdëri

Prof. Asoc. Dr. Asllan Hajdëri

Drejtor i Kolegjit të Studimeve të Larta Profesionale (2 vjeçare)

Prof. Asoc. Dr. Asllan Hajdëri

Drejtor i Kolegjit të Studimeve të Larta Profesionale (2 vjeçare)
” Mësoni që të bëni diferencën! “

Biografia

Kam fituar eksperienca të mëdha si inxhinier prodhimi dhe projektimi si në kombinatin metalurgjik Elbasan (4 vjet) , në grupin qeveritar për prodhimin e motorit të unifikuar shqiptar (2 vjet), në servise për automjetet (3 vjet) dhe në Drejtorinë e Përgjitheshme të Shërbimeve të Transportit Rrugor (4 vjet). Ndërsa eksperiecat e punës si pedagog i kam filluar që në 1979 në filialin e Elbasanit deri në 1981 duke dhënë disa lëndë, më pas si pedagog në Fakultetin e Inxhinierise së Ndertimit të UPT deri ne 2001 më pas pedagog, përgjegjës departamenti dhe dekan i Fakultetit të Studimeve Profesionale në UAMD për 7 vjet dhe që nga 2018 pedagog, përgjegjës departamenti dhe drejtor i Kolegjit të Studimeve të Larta Profesionale në KUB, ku jam aktualisht. Kam botuar 5 tekste, 22 publikime në revista shkencore dhe 35 referime në konferenca shkencore .

Edukimi

  • UT Fakulteti Inxhinierisë, Dega mekanike, Inxhinier Mekanik për transport, diplomë 5 vjeçare
  • Shkolla e Doktoraturës pranë Fakultetit të Inxhinerisë së Ndërtimit (1986-1990), në fushën e dinamikës së motorëve të autotraktorëve
  • Fakulteti i Inxhinierisë së Ndërtimit, Universiteti Politeknik i Tiranës, Marrja e titullit Prof. Asoc (shtator 2000)

Aftësitë

Inxhinier projektimi në fushën e konstruksioneve
100%
Inxhinier zbatimi në fushën e konstruksioneve
100%
Inxhinier në sevise automjetesh
100%

© University College of Business

Crafted By   Suli SH P K

WeCreativez WhatsApp Support
Our service center will respond to you at any time, just write to us

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.