61f594ba1160e

Prof. Asoc. Dr. Kujtim Dule

Lektor

Prof. Asoc. Dr. Kujtim Dule

Lektor
” E shkuara është një e dhënë matematikore, e tashmja është një variabël dhe ardhmja është e panjohur që varet nga vetja!”

Biografia

Kam lindur në 15.04.1960, në qytetin e Bilishtit. Në vitin 1980 mbarova studimet në shkollën e mesme Fuat Babani. Në vitin 1981 fillova studimet në Fakultetin e Shkencave të Natyrës, Dega Matematikë, Universiteti i Tiranës. Në vitin 1986 mbarova studimet universitare dhe po në këtë vit fillova punën si asistent pedagog pranë Departamentit të Matematikës ku vazhdoj të punoj edhe sot me titullin Pro.Asoc

Edukimi

  • Universiteti i Tiranës, Fakulteti i Shkencave të Natyrës, Departamenti i Matematikës

Aftësitë

Matematicien në fushën e Gjeometrisë
100%
Matematicien në fushën Matematikë e Aplikuar
100%

© University College of Business

Crafted By   Suli SH P K

WeCreativez WhatsApp Support
Our service center will respond to you at any time, just write to us

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.