WhatsApp Image 2022-01-29 at 15.18.08

Prof. Dr. Leandro HAXHI

Rektor, KUB

Prof. Dr. Leandro HAXHI

Rektor, KUB

Biografia

2015-2017 Pedagog APB 2010-2015 Lektor Kryesor ne Institutin e Larte i Formimit Profesional “Fryme Dashurie” sot Universiteti “Logos” Tirane Roli ose pozicioni i punës 1994 -2010 Konsulent kontabël dhe fiskal ne mbi 10 shoqëri kryesisht te huaja me seli ne Tirane si: Banka Komb.Greke, AMC, Global Petrolium, Regensy Cazino, Sheraton, Diekat Sha, Intralban Construksion Sha, Lockheet Martin Global Inc., Ernst & Young 1974 – 1994 Lektor Kryesor & Pergj. Katedres te Kontabilitetit ne UBT, Fakulteti i Ekonomisë Agrare 1963 -1974 Ministria e Bujqësisë, Specialist & K/specialist ne Drejt. Financës 1959 -1963 Ndërmarrja Zooteknike Tirane, Kryetar i degës se Financës Informacion shtesë Botime : Autor i 13 teksteve për Kontabilitetin gjithsej 2000 faqe te botuara 6 monografi 940 faqe, referate dhe kumtesa ne disa konferenca,sesione shkencore. Një nga themeluesit e Kontabilitetin, Llogaritjen e kostos dhe Analizat financiare për Kooperativat Bujqësore gjithsej 700 faqe. Angazhime : 2001-2012 Lektor për kualifikimin e Kandidateve për Kontabël te Miratuar 2001-2005 Anëtar i Komisionit te Apelimit të Tatimeve në Ministrinë e Financave 2001-2012 Anëtar i Kryesisë në IKM 2004-2009 Anëtar i Këshillit Kombëtar të Kontabilitetit 1997 Anëtar Nderi i Institutit te Ekspertëve Kontabël 2016 Nderi i Universitetit “ Universiteti Bujqësor i Tiranes, me ketë motivacion “ Për kontributin e tij shumëvjeçar në fushën e Ekonomisë dhe Agrobiznesit, për përgatitjen e specialisteve të rinj, nivelin e lartë të mësimdhënies, konsolidimin, modernizimin dhe zhvillimin e mëtejshëm të universitetit” Me rastin e 65-vjetorit të hapjes të Institutit Bujqësor, sot UBT

Edukimi

  • Universiteti i Tiranës, Kontabilitet
  • Universitetin “Maqedonia” Selanik Greqi, Kualifikim 6-mujor për Kontabilitetin kryesisht Financiar
  • 1986, Fiton gradën shkencore “Kandidat i Shkencave”
  • 1986, Fiton gradën shkencore “Docent”, konvertuar ne gradën “Doctor”
  • 1986, Fiton gradën shkencore “Docent”, konvertuar ne gradën “Doctor”

Aftësitë

0%

© University College of Business

Crafted By   Suli SH P K

WeCreativez WhatsApp Support
Our service center will respond to you at any time, just write to us

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.