Program Startup, Tirana INC

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Lajmet më të fundit

Kërko postime

Kërkimi i postimeve do të funksionojë vetëm kur ju të vendosni minimalisht 5 karaktere për rezultatin që keni kërkuar.

Kategoritë

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Për të gjithë studentët e KUB, dëshirojmë të ndajmë me ju informacionin në lidhje me Tirana INC.

Programi i Inkubacionit Startup për ekipet e zgjedhura të studentëve, do të bashkojë studentë ambiciozë dhe të motivuar, të nxitur nga dëshira për të bërë një ndryshim.

Tirana INC. Është një iniciativë e universiteteve shqiptare, e krijuar në kuadrin e programit BE për Inovacion, zbatuar nga GIZ dhe Preneurz. Amsterdam, dhe mbështetur nga Qyteti i Tiranës. Kjo iniciativë synon të ndërtojë një platformë që do të ndihmojë ekipet studentore nga universitetet në Shqipëri të hyjnë në jetën e sipërmarrjes përmes këshillimit dhe trajnimit mbi idetë e tyre të projektit.

Programi përbëhet nga pesë shtylla:
🔹Sesione ekspertësh (workshop)
🔹Sesione të rritjes (mentorim)
🔹Ngjarjet e rrjetit
🔹Orari zyrtar
🔹Stërvitje individuale

Për më shumë informacion, klikoni këtu.

[ngg src=”galleries” ids=”35″ display=”basic_thumbnail” thumbnail_crop=”0″] 

📍 Adresa: Pranë ish-sheshit “Shqiponja”, Rr. Vangjel Noti, nr. 25, Laprakë, Tiranë.
☎️ 04 24 54 893
📱 069 88 99 999
📧 [email protected]
🌐 www.en.kub.edu.al

Lidheni të ardhmen tuaj me KOLEGJIN UNIVERSITAR TË BIZNESIT! 🎓
10 VITE SUKSES!

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

© University College of Business

Crafted By   Suli SH P K

WeCreativez WhatsApp Support
Our service center will respond to you at any time, just write to us

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.