Programet e Studimit, KUB

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lajmet më të fundit

Kërko postime

Kërkimi i postimeve do të funksionojë vetëm kur ju të vendosni minimalisht 5 karaktere për rezultatin që keni kërkuar.

Kategoritë

Të nderuar maturantë!
Kolegji Universitar i Biznesit ju mirëpret të bëheni pjesë e programeve të studimit për vitin akademik 2021-2022.
Besimi juaj është përgjegjësi për ne!
Ju mirëpresim në ambjentet e godinave A dhe B të KUB, për cdo informacion më të detajuar!
 
 
[ngg src=”galleries” ids=”32″ display=”basic_thumbnail” thumbnail_crop=”0″]
#kub2022, #educationkub, #kubpromo, #studylifekub, #feesstudylifepromokub, #kubanniversary
 
📍 Adresa: Pranë ish-sheshit “Shqiponja”, Rr. Vangjel Noti, nr. 25, Laprakë, Tiranë.
☎️ 04 24 54 893
📱 069 88 99 999
📧 [email protected]
🌐 www.en.kub.edu.alLidheni të ardhmen tuaj me KOLEGJIN UNIVERSITAR TË BIZNESIT! 🎓
10 VITE SUKSES!

© University College of Business

Crafted By   Suli SH P K

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.