Provimet në fushën e Kontabilitetit

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lajmet më të fundit

Kërko postime

Kërkimi i postimeve do të funksionojë vetëm kur ju të vendosni minimalisht 5 karaktere për rezultatin që keni kërkuar.

Kategoritë

Kolegji Universitar i Biznesit ju njofton se:

Në datën 9 Korrik 2021 zhvillohet një test provë në fushën e Kontabilitetit.

Në bashkëpunim me përfaqsues të The Association of Chartered Certified Accountants (ACCA) ne Rumani:

Organizohet një konkurs studentor ONLINE në 9 korrik. Ju lutemi gjeni bashkangjitur ftesën zyrtare për studentët master të cilët mund të përdorin këtë link për t’u regjistruar

TestyourCFOskills2021

Të gjitha materialet mund të aksesohen këtu

Rethinking careers | ACCA Global dhe gjithashtu akses në webinar:

Rethinking careers: Gen Z dhe e ardhmja e kontabilitetit (on24.com) e cila mund të shikohet sipas kërkesës.

Ofrohet gjithashtu një bursë e re Fast Track në dispozicion për 2021 e cila jep ulje të rëndësishme për çdo student master që dëshiron të bashkohet me ACCA në të cilën mund të regjistroheni në linkun KËTU.

© University College of Business

Crafted By   Suli SH P K

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.