Pyetësori në bashkëpunim me IQE

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Lajmet më të fundit

Kërko postime

Kërkimi i postimeve do të funksionojë vetëm kur ju të vendosni minimalisht 5 karaktere për rezultatin që keni kërkuar.

Kategoritë

Kolegji Universitar i Biznesit, në bashkëpunim me Institutin për Cilësi në Arsim,

Organizon pyetësorin e Studentëve për vlerësimin e cilësisë së mësimdhënies dhe indikatorëve të tjerë në institucionin tonë.

Mendimi juaj është mjaft i rëndësishëm në kuadër të përmirësimit të vazhdueshëm të cilësisë.

Për këtë, kërkojmë angazhimin tuaj në plotësimin e këtij pyetësori.

📍 Adresa: Pranë ish-sheshit “Shqiponja”, Rr. Vangjel Noti, nr. 25, Laprakë, Tiranë.
☎️ 04 24 54 893
📱 069 88 99 999
📧 [email protected]
🌐 www.en.kub.edu.al

© University College of Business

Crafted By   Suli SH P K

WeCreativez WhatsApp Support
Our service center will respond to you at any time, just write to us

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.