“Pyetjet formuese për mbrotje diplome me provim formimi” për programin e ciklit të dytë: MPETH 120 ECTS, profili KF dhe MB

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Lajmet më të fundit

Kërko postime

Kërkimi i postimeve do të funksionojë vetëm kur ju të vendosni minimalisht 5 karaktere për rezultatin që keni kërkuar.

Kategoritë

“Pyetjet formuese për mbrotje diplome me provim formimi” për programin e ciklit të dytë: MPETH 120 ECTS, profili KF dhe MB

© University College of Business

Crafted By   Suli SH P K

WeCreativez WhatsApp Support
Our service center will respond to you at any time, just write to us

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.