Rregullat që duhet të zbatojmë për mbrojtjen dhe parandalimin e Covid-19

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lajmet më të fundit

Kërko postime

Kërkimi i postimeve do të funksionojë vetëm kur ju të vendosni minimalisht 5 karaktere për rezultatin që keni kërkuar.

Kategoritë

RREGULLAT QË DUHET TË ZBATOJMË PËR MBROJTJEN DHE PARANDALIMIN E COVID-19 NË KOLEGJIN UNIVERSITAR TË BIZNESIT
Disa nga rregullat janë:
– Duhet të mbani maskë
– Duhet të mbani rradhë dhe distancë për matjen e temperaturës
– Duhet të shmangni shtrëngimin e duarve
– Duhet të mbani rradhë dhe distancë nga njëri-tjetri
– Duhet të lani vazhdimisht duart me ujë dhe sapun
– Duhet të dizifektoni vazhdimisht duart me alkool

Gjithashtu, duhet që: mos qëndroni në korridor, shmangni hyrje daljet, shmangni konsumimin e ushqimit, etj.

Të gjithë së bashku do ta kalojmë këtë sfidë!

© University College of Business

Crafted By   Suli SH P K

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.