Rruga e aplikimit për studime në KUB

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lajmet më të fundit

Kërko postime

Kërkimi i postimeve do të funksionojë vetëm kur ju të vendosni minimalisht 5 karaktere për rezultatin që keni kërkuar.

Kategoritë

Siç jeni njohur tashmë dhe nga vitet a kaluara, aplikimi për ndjekjen e studimeve të larta në KUB duhet realizuar nëpërmjet portalit U-Albania.

Për më tepër ju ftojmë të vizitoni linkun informues për procedurat që duhen ndjekur. Klikoni këtu për t’u njohur me procedurat.

Manual i studentit: klikoni këtu

 

© University College of Business

Crafted By   Suli SH P K

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.