Senati Akademik i KUB ka miratuar rregulloren e mësimdhënies online!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lajmet më të fundit

Kërko postime

Kërkimi i postimeve do të funksionojë vetëm kur ju të vendosni minimalisht 5 karaktere për rezultatin që keni kërkuar.

Kategoritë

Për shkak të situatës së krijuar nga COVID-19, Senati Akademik i KUB ka miratuar në datë 24.04.2020 RREGULLOREN “PER PROÇEDURËN E MËSIMDHËNIES ONLINE, NE KOLEGJIN  UNIVERSITAR TE BIZNESIT(KUB), NE KUSHTE  SITUATE TE JASHTEZAKONESHME DHE FATKEQESIE NATYRORE TE  EPIDEMISE.

Kjo Rregullore synon të formalizojë dhe të standardizojë punën e filluar dhe që po realizohet normalisht me Sistemin ONLINE të Procesit Mesimor, nëpërmjet Portalit të KUB dhe me Platformën dixhitale Google Class Room dhe Google Meet/Zoom/Skype”.
Prej dy muajsh, për shkak të pandemisë globale, studentët e KUB po vazhdojnë mësimin online, ku në çdo leksion pjesëmarrja e studentëve është relativisht e lartë, mbi 80%.

KUB i uron suksese të gjithë studentëve dhe le të shpresojmë që situata t’i kthehet normalitetit së shpejti.

© University College of Business

Crafted By   Suli SH P K

This website uses cookies!

By clicking “Accept All”, you agree to save personalization files to your device to improve site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts.